Kerkstraat 2b 2295 LG Kwintsheul Tel: (0174) 29 23 94 info@boutkantweewielers.com Openingstijden

Merken waar we trots op zijn!

Kiezen voor Gazelle is kiezen voor de zekerheid van kwaliteit. Hoogwaardige materialen en zorgvuldige montage. Maar daar blijft het niet bij!

Want bij een merk als Gazelle hoort een topdealer. Daarom heeft Gazelle inmiddels een uitgebreid landelijk netwerk van 103 Gazelle Select Centers. Deze zelfstandige fietsspeciaalzaken zijn de ware Gazelle- ambassadeurs. Zij bieden u een uitgebreide collectie en staan u in alle rust en met toewijding te woord. Perfect advies en service staan hierbij centraal.

Een Batavus fiets mag gezien worden! Stijlvolle en trendy kleurcombinaties wisselen elkaar af door de gehele Batavus collectie.

Fraaie transferingen, bijzondere spaakpatronen in de wielen en unieke Batavus onderdelen, zoals de in de voorvork geïntegreerde Batavus led-koplamp en de Ergo Matic Plus stuurpen vullen het geheel aan.

De volledige en toonaangevende collectie van Gazelle ultimate bestaat uit exclusieve en luxe fietsen gebouwd met enkel hoogwaardige componenten.

Ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsnormen en speciaal gemaakt voor het veeleisende topsegment. De Gazelle ultimate collectie bestaat uit elektrische fietsen, stadsfietsen, hybrides en racefietsen. Alle fietsen kenmerken zich door hun lichte gewicht en sportieve uiterlijk.

Het modieuze fietsmerk van nu is Cortina. Het is een van ’s lands snelstgroeiende met een breed assortiment van kwaliteitsfietsen.

Een snelle rit naar de stad of ontspannen de wijde wereld in fietsen. Gezellig met vriend(inn)en een terrasje pakken of lekker zonnen op het strand. Voor welke doeleinden je de fiets ook wilt gebruiken, Cortina heeft er een voor jou. Daarnaast kun je er zeker van zijn dat de Cortina fiets van jouw keuze een combinatie van design, comfort, kwaliteit en ook nog eens zeer betaalbaar is.